Maklumat di bawah adalah berkaitan jawatan kosong yang ada. Calon yang mempunyai kelayakan dan menepati syarat yang dikehendaki boleh memohon jawatan seperti di bawah:

Nama Majikan: IKANO HANDEL SDN BHD ( IKEA Cheras)

Lokasi Kerja: Pulau Pinang, Kuala Lumpur dan Selangor

Tarikh Tutup: 21 Mac 2019

Info berkaitan jawatan yang ditawarkan adalah seperti berikut:

1. Ecommerce Business Process & Operations Specialist
2. Accounting Executive (AP), IKEA Malaysia
3. IKEA Food Co-Worker (hourly based)
4. Assistant HR Manager
5. Graphic Communication Specialist, IKEA Damansara
6. Chargeman BO

Kelulusan Minimum :Ijazah dan Diploma
Status Pelantikan :Tetap/Kontrak

COMPANY OVERVIEW

WHO WE ARE – A positive team spirit
We’re a diverse group of down-to-earth, straightforward people with a passion for home furnishing. We come from all over the world but we share an inspiring vision: “to create a better everyday life for the many people”. How we realize this vision is based on our shared humanistic values. These values are the foundation of our work and our inclusive, empathizing, open and honest culture.

Working with us is like working with your friends. Our culture is based on the spirit of togetherness, enthusiasm and fun. And we’re always looking for people who share our positive attitude and values.

CARA MEMOHON

Calon yang berminat, sila isi borang pemohonan di laman yang terdapat di bawah dan hantar permohonan terperinci dengan sijil- sijil dengan lengakap dengan menggunakan borang yang terdapat link di bawah.

Pastikan anda memohon menggunakan borang dibawah dari pautan yang telah ditetapkan sahaja jangan pulak menyesal bila tak mohon nanti.

Borang pemohonan dan syarat-syarat

Leave a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *